عنوان   نشریه حقوق اقتصادی
  شاپای چاپی 2322-4177
  شاپای الکترونیکی 2717-333X
  وب سایت http//lawecon.um.ac.ir
  پست الکترونیک economiclaw@um.ac.ir
  زبان مقالات  فارسی به همراه چکیده مبسوط لاتین
  دوره انتشار دو فصلنامه
  سال شروع انتشار 1373
  ناشر  دانشگاه فردوسی مشهد
  سردبیر  دکتر عبدالرضا جوان جعفری بجنوردی
  دبیر تخصصی
 دکتر حمید رضا دانش ناری
  وضعیت
 فعال
  شیوه داوری
 دو سر کور
  نوع مجوز
License(CCBY 4/0)
  شناساگر مقالات
DOI & DOR

تاریخچه مجله

در دی ماه سال 1370 کمیته‌ای منتخب از اساتید دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد تصمیم به راه‌اندازی مجله‌ای در این دانشکده گرفتند و در  سال 1371 با معرفی سردبیر، مدیر مسول و اعضاء هیات تحریریه به این امر جامعه عمل پوشاندند.

در مورخ1373/07/02 اولین درخواست صدور پروانه نشر توسط آقای دکتر محمد حسین مهدوی عادلی به اداره ارشاد اسلامی مشهد ارسال گردید و در پی آن در تاریخ 1377/10/08 پروانه انتشار به شماره ( 10352/124 ) برا ی این مجله صادر گردید. این در حالی بود که اولین شماره مجله دانش وتوسعه در بهمن ماه سال 1373 به چاپ رسید و سرانجام پس از مدتها تلاش بی وقفه و پی گیر مدیر مسول، سردبیر و سایر دست اندرکاران محترم، در اردیبهشت ماه سال 1383 مجله موفق به اخذ درجه علمی-پژوهشی از کمیسیون محترم بررسی نشریات علمی کشور گردیده است . مجله علمی- پژوهشی دانش و توسعه پس از گذشت حدود بیست سال از زمان انتشار تاکنون تعداد قابل توجهی مقالات علمی – پژوهشی در حوزه علوم مختلف از جمله اقتصاد ، مدیریت، علوم سیاسی، حسابداری و حقوق ایران و جهان را منتشر نموده است و از این جهت نقش بسزایی را در ارتقای سطح مطالعات علمی پژوهشی کشور ایفاء نموده است. با توجه به مصوبات کمیسون محترم بررسی نشریات علمی پژوهشی کشور مبنی بر تفکیک مجلات و حرکت در جهت تخصصی شدن آنها، اخیراً اعضای محترم هیات تحریریه با توجه به آنکه هر مجله علمی پژوهشی به ازاء هر5 سال سابقه می تواند یک عنوان مجله جدید دیگر نیز منتشر نماید، تصمیم گرفتند تا امر فوق را اجرائی نمایند. لذا پس از طرح و بررسی مسأله در جلسات متعدد واخذ موافقت از کمیسیون محترم بررسی نشریات علمی کشور، مقرر گردید تا مجله دانش و توسعه پس از این ضمن حفظ امتیاز علمی خود، با سه عنوان جدید علمی – پژوهشی، به شرح زیر منتشر گردد.

1- مجله دو فصلنامه اقتصاد و توسعه منطقه ای، با سردبیری آقای دکتر مصطفی سلیمی فر
2- مجله دو فصلنامه اقتصاد پولی مالی، با سردبیری آقای دکتر محمود هوشمند
3- مجله دو فصلنامه اقتصاد حقوقی با سردبیری آقای دکتر عبدالرضا جوان جعفری

لذا از کلیه ی دانش‌پژوهان، دست اندرکاران و فرهیختگان جامعه علمی کشور که در زمینه های مختلف علوم اقتصادی صاحب نظر و احیانا دارای مقاله می‌باشند، دعوت می‌شود تا با ارسال مقاله خود به سامانه مجلات علمی دانشگاه، ما را در پیشبرد اهداف علمی کشور و جامعه اسلامی یاری فرمایند.

سیاست دسترسی آزاد

نشریه حقوق اقتصادی، یک نشریه با دسترسی آزاد است بدین معنی که تمام محتوای نشریه به‌صورت رایگان در اختیار کاربران و موسسات آن‌ها قرار دارد و کاربران مجاز به دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات در این نشریه بدون اجازه قبلی از ناشر یا نویسنده هستند.

نشریه حقوق اقتصادی، به‌عنوان یک نشریه با دسترسی آزاد، از مجوز بین‌المللی  «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»  پیروی می‌کند.

کپی رایت

  • تحت مجوز دسترسی آزاد در نشریه حقوق اقتصادی نویسندگان، مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می‌کنند.

مجوز کپی رایت

نشریه حقوق اقتصادی تحت مجوز بین‌المللی   «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»است.

سیاست تخفیف هزینه چاپ مقالات

هیچ هزینه ای جهت بررسی و داوری اولیه مقالات دریافت نمی شود.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

سیاست‌های حفظ دیجیتال مقالات

آرشیو وب‌سایت نشریه

محتوای الکترونیکی نشریه به دو روش آرشیو می‌شوند:

1- نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات در وب‌سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. در حالی‌که یک کپی از همان محتوا در سرور دیگری به‌عنوان پشتیبان نگهداری می‌شود. درصورت بروز مشکل در وب‌سایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هریک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا از سرور پشتیبان، به‌صورت آنلاین در وب‌سایت نشریه منتشر خواهد شد.

2- همه شماره‌های منتشرشده در نشریه در این دو پایگاه ‌نیز آرشیو می‌شود و درصورت از کار افتادن وب سایت نشریه، مقالات از طریق آن در دسترس خواهند بود:

تبلیغات

این نشریه هیچ‌گونه تبلیغاتی را نمی‌پذیرد.

بازاریابی مستقیم

هیچ فعالیت بازاریابی مستقیم در این نشریه وجود ندارد.

سیستم مشابهت یاب

نشریه حقوق اقتصادی به‌منظور جلوگیری از سرقت علمی، متن‌های فارسی را با استفاده از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب و متن‌های لاتین (چکیده مبسوط انگلیسی مقالات فارسی) را با استفاده از سامانه iThenticate مشابهت‌یابی می‌کند. همه مقالات قبل از ارسال به داوری مشابهت‌یابی می‌شوند و چنانچه درصد تشابه بیشتر از 20 درصد باشد، مقاله از روند بررسی خارج خواهد شد.