نحوه ارسال مقاله

نویسنده مسئول مقاله باید پس از ثبت نام در سایت نشریه، وارد بخش ارسال مقاله جدید شده و کلیه اطلاعات خواسته شده را به دقت تکمیل نماید.

وب سایت: http://lawecon.um.ac.ir

فایل‌های مورد نیاز برای بارگذاری در سایت نشریه

1- صفحه مشخصات نویسندگان (شامل اسامی، مرتبه علمی و وابستگی سازمانی تمام نویسندگان به زبان فارسی و انگلیسی، ایمیل و شماره تماس نویسنده مسئول)، این بخش باید به‌طور جداگانه از متن اصلی مقاله نوشته شده و در سایت بارگذاری شود.

2- فایل اصل مقاله: در قالب word و منطبق بر فرمت درخواستی نشریه

3- فرم تعهدنامه: زمان ارسال مقاله به نشریه ، همه نویسندگان مشارکت‌کننده در مقاله باید یک فرم تعهدنامه  را تکمیل و ارسال نمایند تا تایید کنند مقاله ارسالی آن‌ها یک اثر اصیل و معتبر است که قبلا با محتوای مشابه و یا زبان دیگری در هیچ نشریه‌ای به چاپ نرسیده است یا به‌طور همزمان برای چاپ به نشریات دیگر ارسال نشده است، همه افرادی که نام آن‌ها به‌عنوان نویسنده در مقاله ذکر شده است از متن مقاله و ارائه آن توسط نویسنده مسئول به این نشریه آگاهی دارند. همچنین نویسنده مسئول موظف است نقش و نحوه مشارکت نویسندگان را در تهیه مقاله مشخص کند.

4- فرم تعارض منافع: تعارض منافع به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که در آن قضاوت حرفه‌ای درخصوص یک نفع اولیه مثل اعتبار تحقیق، ممکن است تحت تاثیر منافع ثانویه مانند سود مالی قرار گیرد. افشای تعارض منافع، موافقت یا اخطاری از سوی نویسندگان است که نشان می‌دهد به آنها پولی بابت تحقیق داده نشده است و یا اگر حمایت مالی شده‌اند آن را با ذکر منبع پرداختی اعلام کرده‌اند. هدف از فرم تعارض منافع، ارائه اطلاعاتی درخصوص منافع نویسندگان به خوانندگان مقاله است که می‌تواند بر نحوه دریافت مقاله اثر بگذارد. نویسندگان باید زمان ارسال مقاله، فرم تعارض منافع را ارسال کنند و مسئولیت صحت و کامل بودن مقاله را به عهده بگیرند.

آماده‌سازی نسخه اصلی مقاله

در این نشریه، مقالات پژوهشی  با زبان فارسی و چکیده مبسوط انگلیسی قابل بررسی هستند.

چکیده

اهمیت چکیده به‌وضوح مشخص است، زیرا قسمتی از مقاله است که به خواننده در ابتدا یک دید کلی نسبت به مقاله می‌دهد. این بخش باید در یک پاراگراف نوشته شده و از 250 کلمه تجاوز نکند و در عین حال محتوای مقاله را برساند و با تأکید بر روش‌ها، نتایج و اهمیت کاربرد نتایج باشد.

واژه‌های کلیدی

سه تا پنج کلمه کلیدی که بتواند برای اهداف نمایه‌سازی استفاده شود را مشخص کنید. کلمات نباید از کلمات به‌کار رفته در عنوان مقاله بوده یا شامل حروف اختصاری باشند و باید به‌ترتیب الفبایی نوشته شده و با ویرگول از هم تفکیک شوند.

مقدمه

مقدمه با توجه به نوع اطلاعات ارائه شده و انگیزه و هدف مطالعه، شامل دو الی سه پاراگراف می‌باشد. ارائه پیشینه کافی از تحقیق در این بخش ضروری است. دلایل و اهداف اصلی مقاله تاریخ و مکان انجام تحقیق در این بخش ذکر شود.

مواد و روش‌ها

یک نمای کلی از طرح تحقیق بایستی به‌طور مشخص و روشن بیان شود.

نتایج و بحث

بخش نتایج و بحث باید خروجی و تفسیر مطالعه را نشان دهد.

نتیجه‌گیری

مقدمه کار و به دنبال آن شرح مختصری از نتایج به‌دست آمده و نکات مورد بحث، مهم‌ترین عناصر بخش نتیجه‌گیری هستند.

منابع

منابع مورد استفاده شامل جدیدترین اطلاعات در زمینه مورد نظر باشد.

شرایط پذیرش مقاله‌ها

در مقاله‌های ارسالی باید نکات زیر رعایت شوند:

الف: جهت ارسال مقاله بایستی از طریق سامانه نشریات علمی دانشگاه به آدرس um.ac.ir اقدام نمایید.

ب: روش تحریر

متن مقاله بر روی کاغذ سفید بدون مارک (A4) با فاصله 3 سانتی‌متر از لبه‌ها و دو سطر بین خطوط با حروف خوانا و تیره تایپ شود. کلیه صفحات مقاله از جمله صفحاتی که شامل جداول، تصاویر و نمودارها هستند، دارای قطع یکسان باشند. کلیه صفحات مقاله دارای شماره بوده و از 20 صفحه تجاوز نکند.

ج: نحوه تهیه مقاله

هر مقاله تخصصی بایستی تحت نرم افزار Word با قلم B Mitra  و فونت12 و دارای چکیده فارسی و انگلیسی،  واژه های کلیدی فارسی و انگلیسی، مقدمه،  پیشینه پژوهش، مبانی نظری، برآورد مدل (تجزیه و تحلیل مدل)،  نتیجه­گیری و پیشنهادها و در انتها، فهرست منابع مورد استفاده باشد.

اصول زیر در تنظیم مقاله بایستی  رعایت شود:

  • عنوان فارسی مقاله  با قلم B Lotus  و فونت 16 برجسته (Bold) در وسط صفحه اول نوشته شود.
  • مشخصات نویسنده یا نویسندگان ، شامل نام و نام خانوادگی با قلم B Lotus و فونت12 به صورت برجسته (Bold)، سِمَت، محل خدمت، عنوان و درجه علمی با قلم B Mitra  و فونت 10  ‌باشد. موارد اخیرالذکر، در پانوشت همان صفحه نوشته شوند.
  • چکیده فارسی از 200 کلمه تجاوز ننماید و در یک پاراگراف، با قلم B Mitra  و فونت 11 تنظیم شود. بخش نخست پاراگراف به تبیین موضوع اختصاص یافته؛ بخش دوم شامل روش تحقیق و بخش آخر چکیده در برگیرنده نتایج تحقیق باشد.  سپس در سطری جداگانه کلیدواژه‌ها نوشته شود.

چکیده انگلیسی بایستی به طور مبسوط نگاشته شود. صفحه نخست چکیده انگلیسی باید شامل عنوان مقاله، نام نویسندگان، آدرس و عنوان علمی آنان باشد. عنوان انگلیسی مقاله  با قلم Times New Roman  و فونت 14 برجسته (Bold) در ابتدای صفحه اول نوشته شود. مشخصات نویسنده یا نویسندگان، شامل نام و نام خانوادگی با قلم Times New Roman و فونت 10 برجسته (Bold) به همراه شناسه ارکید هر نویسنده در زیر عنوان نوشته شده، سمَت، محل خدمت، عنوان و درجه علمی با قلم Times New Roman و فونت 10  به ترتیب در سطر بعدی نگاشته شود.

تعداد واژگان چکیده مبسوط انگلیسی بنا به فراخور مقاله از 1500 تا 2500 کلمه متغیر بوده و دارای تمام بخش‌های زیر به شکل تفکیک شده باشد.

  1. Introduction
  2. Purpose
  3. Methodology
  4. Findings
  5. Conclusion (+Keywords)
  • مقدمه شامل اطلاعات مربوط به اهمیت تحقیق، کاربرد و نتیجه مورد انتظار از تحقیق باشد. در آخرین پاراگراف مقدمه، نحوه سازماندهی مقاله، برای معرفی بخش‌های آتی تنظیم شود. در سراسر مقاله، نویسندگان از افعال سوم شخص مفرد استفاده کنند.
  • پیشینه تحقیق در قالب مطالعات خارجی و داخلی و بر اساس تاریخ، از قدیم به جدید، تنظیم شود؛ به‌نحوی‌که ابتدا مطالعات خارجی و سپس مطالعات داخلی، ارائه گردد. همچنین ضروری است، از اصطلاحاتی مانند: این تحقیق، این مطالعه، این پژوهش، تحقیق اخیر، مطالعه اخیر، پژوهش اخیر، برای توضیح مطالعات دیگران، پرهیز شود و واژه‌های مذکور فقط برای اشاره به تحقیق صورت گرفته، توسط محقق به کار برده شود.
  • عنوان جدول با قلم B Mitra و فونت 10 برجسته (Bold) در بالا و سمت راست جدول، تنظیم شود. ضروری است جداول تحقیق شماره گذاری گردد.متن داخل جدول نیز قلم B Mitra و فونت 11 باشد.
  • عنوان نمودار نیز با قلم B Mitra و فونت 10 برجسته (Bold) در پائین و سمت راست نمودار، تنظیم شود. ضروری است، نمودارهای تحقیق  شماره گذاری گردد. ماخذ نمودار نیز با  قلم  B Mitra شماره‌گذاری گردد. مأخذ نمودار نیز با قلم  و فونت 10 برجسته (Bold) در پائین و سمت راست، نوشته شود.
  • زیرنویس­های فارسی مورد استفاده در تحقیق با قلم B Mitra و فونت 10 تنظیم شود.
  • زیرنویس­های انگلیسی مورد استفاده در تحقیق با قلم Times New Roman و فونت 10، تنظیم گردد.
  • منابع مورد استفاده، شامل جدیدترین اطلاعات در زمینه مورد نظر باشد.
  • تمامی منابع باید به صورت انگلیسی ترجمه شده و به صورت ادغام شده در قسمت References آورده شود. ( قلم Times New Roman و اندازه فونت 10 )
  • نوع ارجاع دهی باید حتما به صورت APA باشد. در غیر این‌صورت مقاله، کلاً قابل چاپ نخواهد بود.

روش استناد به کتاب ها:

ارجاع درون متنی مستقیم به صورت (Author`s Surname, year: page) و ارجاع برون‌متنی به صورت ذیل خواهد بود:

[1] Author`s Surname, First initial. (Publication Year). Book Title (ed.). Publisher City: Publisher.

برای مثال:

[1] Safaee, H.; Kazemi, M.; Adel, M.; Mirzanejad, A. (2010). International Sales Law (3rd ed.). Tehran: Tehran University Press. (In Persian).

روش استناد به مقالات:

ارجاع درون متنی مستقیم به صورت (Author`s Surname, year: page) و ارجاع برون‌متنی به صورت ذیل خواهد بود:

[2] Author`s Surname, First initial. (Publication Year). Article Title. Journal Title, volume (issue), pages.

برای مثال:

[2] Grundmann, S. (2002). Information, party autonomy and economic agents in European contract law. Common Market Law Review, 39(2), 269–293.

در ارجاع درون متنی برای آثاری که بیش از دو نویسنده دارند از عبارت  (First Author`s Surname et al,Year: pages) استفاده شود.

در مقالات نام ژورنال و دوره آن، و در کتاب ها عنوان کتاب، ایتالیک شود.

** در تمام ارجاعات درون‌متنی، از فونت Times New Roman و با اندازه 10 استفاده شود.

 

  • فهرست منابع به ترتیب الفبای نام خانوادگی نویسندگان، ‌ مرتب و شماره‌گذاری گردد (شماره‌ها داخل کروشه [ ] قرار داده شود). وقتی از چند اثر مختلف یک نویسنده استفاده می شود،ترتیب شماره گذاری این مقاله­ها برحسب سال انتشارآنها، از قدیم به جدید انجام گیرد. برای مثال:

 [3] Banker, R. D.; Charnes, A.; Cooper, W.W. (1984). Some Models for Estimation Technical and Scale in Data Envelopment Analysis. Management Science, 30.

[4] Charnes, A.; Cooper, W.W.; Rohdes, E. (1978). Measuring the Efficiency of Decision Making Units. European Journal of Operational Research, 2(6), 429-444.

  • در انتهای منابع فارسی استفاده شده در مقاله، عبارت (In Persian). و در انتهای منابع عربی، عبارت(In Arabic). اضافه شود. مانند:

[5] Moghadasi, M.; Farajiha, M. (2013). “Features of populist criminal policies; Comparative study”, Journal of Comparative Law Studies, 4(2), 137-155.  (In Persian).